ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ  ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Όροι Αγορών

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω PayPal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην e-Bay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής, γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό λογαριασμό της Plex΄n΄τυπο. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com . Επίσης μέσα από τον λογαριασμό σας του PayPal μπορείτε να πληρώσετε και με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

2. Μετρητοίς

α) Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης της e-ania*.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των τραπεζών που συνεργάζεται η e-ania, ενδέχεται να χρεωθείτε με έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

 

Προτάσεις

Προτάσεις

Προσφορές για όλους

Ακολουθήστε μας

facebook    twitter    googleplus
Δεν θες να χάσεις καμιά ευκαιρία ?
Δωρεάν τα μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €48
Τρόποι Πληρωμής